Nota de predare-restituire

Definitie Nota de predare-restituire

Document ce se intocmeste cu ocazia transferarii marfurilor din depozitul agentului comercial catre unitatile proprii de desfacere cu amanuntul. In nota se specifica marfa, codul, UM, cantitatea livrata si primita, calcule pentru unitatea primitoare, precum si motivele pentru care se transfera marfa (spre exemplu, pentru comercializare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nota de predare-restituire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nota de predare-restituire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nota de predare-restituire. Definitiile termenilor despre Nota de predare-restituire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nota de predare-restituire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nota de predare-restituire.