Organizatie

Definitie Organizatie

1. Grup de persoane, cu conceptii sau preocupari comune, care are un regulament sau un statut propriu, constituit in vederea depunerii unei activitati organizate. Orice persoana juridica pluripersonala este o organizatie, insa organizatiile pot fi si structuri neoficializate juridic (cercuri, grupuri etc.).2. Mod in care un stat, o administratie etc. sunt constituite aranjare, randuiala, alcatuire.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Organizatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Organizatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Organizatie. Definitiile termenilor despre Organizatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Organizatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Organizatie.