Piata Rasdaq

Definitie Piata Rasdaq

sistem electronic de tranzactionare a valorilor mobiliare, reglementat si controlat de A.N.S.V.M., bazat pe concurenta dintre diversi formatori de piata piata RASDAQ (piata organizata extrabursiera) asigura tranzactionarea actiunilor distribuite in urma Programului de Privatizare in Masa, neinscrise la cota Bursei de Valori Bucuresti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata Rasdaq? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata Rasdaq.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata Rasdaq. Definitiile termenilor despre Piata Rasdaq cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata Rasdaq, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata Rasdaq.