Prime privind rambursarea obligatiunilor

Definitie Prime privind rambursarea obligatiunilor

Cheltuieli financiare capitalizate (incluse in activul bilantier - vezi Active). Ele se stabilesc ca diferenta intre pretul de rambursare al obligatiunilor si pretul lor de emisiune.Prezenta lor in activ este datorata necesitatii de echilibrare a activului cu pasivul, deoarece, in urma emisiunii de obligatiuni de catre o intreprindere, activul creste, prin majorarea disponibilitatilor (la nivelul pretului de emisiune), in timp ce pasivul creste, prin majorarea masei capitalurilor imprumutate (datoriilor pe termen lung), la nivelul pretului de rambursare.Primele privind rambursarea obligatiunilor sunt supuse amortizarii (directe), pe toata durata imprumutului din emisiunea de obligatiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prime privind rambursarea obligatiunilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prime privind rambursarea obligatiunilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prime privind rambursarea obligatiunilor. Definitiile termenilor despre Prime privind rambursarea obligatiunilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prime privind rambursarea obligatiunilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prime privind rambursarea obligatiunilor.