Ramura de drept

Definitie Ramura de drept

O grupare mai larga de norme si institutii juridice care sunt legate intre ele prin obiectul lor comun (un anumit complex de relatii sociale pe care le reglementeaza), prin anumite principii comune care stau la baza lor, precum si prin unitatea de metoda folosita in reglementarea relatiilor sociale respective, potrivit intereselor din societatea respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ramura de drept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ramura de drept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ramura de drept. Definitiile termenilor despre Ramura de drept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ramura de drept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ramura de drept.