Registrul creditelor restante (RCR)

Definitie registrul creditelor restante (RCR)

baza de date organizata si gestionata de catre Centrala Riscurilor Bancare alimentata lunar din Registrul central al creditelor, care contine informatii de risc bancar referitoare la debitorii societatilor bancare si la creditele restante ale acestora fata de intregul sistem bancar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul creditelor restante (RCR)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul registrul creditelor restante (RCR).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la registrul creditelor restante (RCR). Definitiile termenilor despre registrul creditelor restante (RCR) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la registrul creditelor restante (RCR), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la registrul creditelor restante (RCR).