Rezultat curent al exercitiului

Definitie Rezultat curent al exercitiului

Rezultatul curent al exercitiului este format din:Rezultat din exploatare + Rezultat financiar.Ca sold intermediar de gestiune, acest rezultat este aferent operatiilor de exploatare si financiare efectuate de intreprindere in cursul exercitiului, si se calculeaza astfel:Rezultatul din exploatare (+/-)+ Venituri financiare (cont 76)+ Venituri financiare din provizioane (cont 786)- Cheltuieli financiare (cont 66)- Cheltuieli financiare privind amortizarile si provizioanele (cont 686)= Rezultatul curent al exercitiului (+/-)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rezultat curent al exercitiului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rezultat curent al exercitiului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rezultat curent al exercitiului. Definitiile termenilor despre Rezultat curent al exercitiului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rezultat curent al exercitiului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rezultat curent al exercitiului.