Sistem deschis

Definitie Sistem deschis

Sistem ale carui elemente, care au legaturi exterioare, pot fi raportate numai la sistem sau numai la mediul inconjurator (alt sistem).In categoria sistemelor deschise pot fi incluse sistemele autoadaptative si autoorganizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sistem deschis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sistem deschis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sistem deschis. Definitiile termenilor despre Sistem deschis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sistem deschis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sistem deschis.