Taxa de rascumparare

Definitie taxa de rascumparare

taxa aplicata daca contractul de asigurare a incetat sau s-a transformat intr-un contract cu suma asigurata redusa, in cazul contractelor de tip unit linked - inainte de termenul de expirare a politei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Taxa de rascumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul taxa de rascumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la taxa de rascumparare. Definitiile termenilor despre taxa de rascumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la taxa de rascumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la taxa de rascumparare.