Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului

Definitie Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului

Componenta a timpului de nefunctionare a utilajului, datorita intreruperilor procesului de productie din cauze nereglementate, si care poate fi:a) timp de intreruperi independente de utilaj - intreruperile nereglementate ale functionarii utilajului ca urmare a incalcarii disciplinei in munca de catre executant, sau a unor cauze tehnice si organizatorice care nu depind de utilajb) timp de intreruperi dependente de utilaj - intreruperi datorate defectarii utilajului.Timpul de intreruperi nereglementate ale functionarii utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi nereglementate ale utilajului.