Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului

Definitie Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului

Componenta a timpului de nefunctionare a utilajului, timp in cursul caruia utilajul nu se afla in functiune si care corespunde timpului de odihna si necesitati fiziologice ale executantului, si timpilor de intreruperi conditionate de tehnologie si de organizarea muncii.Intreruperea reglementata este in perioada cand executantul paraseste locul de munca pentru odihna si satisfacerea necesitatilor fiziologice si cand nu exista alta posibilitate de supraveghere a utilajului.Timpul de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului se exprima in unitati de timp-utilaj (ore-utilaj, minute-utilaj, secunde-utilaj).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi reglementate ale functionarii utilajului.