Timp de intreruperi reglementate

Definitie Timp de intreruperi reglementate

Componenta a timpului neproductiv si a normei de munca, timp in cursul caruia procesul de munca este intrerupt pentru odihna si necesitati fiziologice ale executantului si pentru intreruperile conditionate de tehnologie si de organizarea muncii.Timpul de intreruperi reglementate se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de intreruperi reglementate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de intreruperi reglementate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de intreruperi reglementate. Definitiile termenilor despre Timp de intreruperi reglementate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de intreruperi reglementate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de intreruperi reglementate.