Timp de munca manuala

Definitie Timp de munca manuala

Componenta a timpului de baza si a timpului ajutator, timp in cursul caruia lucrarea este efectuata de catre executant folosind energia proprie, fara interventia unei energii exterioare.Timpul de munca manuala se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de munca manuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de munca manuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de munca manuala. Definitiile termenilor despre Timp de munca manuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de munca manuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de munca manuala.