Timp de munca neproductiva

Definitie Timp de munca neproductiva

Componenta a timpului neproductiv, timp in cursul caruia executantul efectueaza actiuni ce nu sunt utile desfasurarii normale a procesului de productie.In aceasta categorie intra, de exemplu, timpul consumat in cazul rebutarii unei piese, timpul pentru remedierea unei lucrari, cand aceasta remediere se datoreste unei neglijente a executantului respectiv, timpul pentru scoaterea unei piese dintr-o gramada de piese aruncate la intamplare etc.Timpul de munca neproductiva se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de munca neproductiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de munca neproductiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de munca neproductiva. Definitiile termenilor despre Timp de munca neproductiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de munca neproductiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de munca neproductiva.