Transformare a obligatiei

Definitie Transformare a obligatiei

Acea operatiune juridica sau un contract prin care se schimba unul sau mai multe elemente structurale ale raportului juridic obligational, avand ca efect, de regula, inlocuirea unei obligatii initiale, vechi cu o alta obligatie noua. Codul civil reglementeaza doua mijloace juridice de transformare a obligatiilor: novatia si delegatia. Vezi si Transmisiunea obligatiei prin acte intre vii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Transformare a obligatiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Transformare a obligatiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Transformare a obligatiei. Definitiile termenilor despre Transformare a obligatiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Transformare a obligatiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Transformare a obligatiei.