Venit net

Definitie Venit net

(In sistemul productie materiale) Acea parte a incasarilor totale care depaseste cheltuielile de productie aferente acestora. Venitul net imbraca urmatoarele forme: - profit sau alte impozite directe, - contributii la asigurarile sociale, - impozitul pe salarii, - contributii pentru fondul de somaj etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit net? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit net.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit net. Definitiile termenilor despre Venit net cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit net, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit net.