Venituri din provizioane (privind activitatea financiare)

Definitie Venituri din provizioane (privind activitatea financiare)

Venituri financiare ce reprezinta venituri din diminuarea sau anularea provizioanelor constituite in legatura cu activitatea financiara a intreprinderiicum sunt provizioanele pentru deprecierea imobilizarilor financiare si pentru deprecierea titlurilor de plasament.Vezi Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din provizioane (privind activitatea financiare)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din provizioane (privind activitatea financiare).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din provizioane (privind activitatea financiare). Definitiile termenilor despre Venituri din provizioane (privind activitatea financiare) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din provizioane (privind activitatea financiare), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din provizioane (privind activitatea financiare).