„Room Raiders” sau cum îţi poţi găsi sufletul pereche lăsând şosetele murdare la locul potrivit...

BUCURESTI - 7 aprilie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sâmbătă 9 şi duminică 10 aprilie, între orele 12:00 şi 17:00, MTV România a pregătit o ediţie specială a seriei „Room Raiders”, sau varianta MTV a faimoasei „Teleenciclopedia”, de data aceasta o teleeciclopedie în cadrul căreia sunt prezentate avantajele în cucerirea de noi iubiri, date de dezordinea sau ordinea din jungla dormitorului personal.

„Room Raiders”  sau cum îţi poţi găsi sufletul pereche lăsând şosetele murdare la locul potrivit...

Astfel, în fiecare emisiune, competiţia se dă între trei „victime”, luate „pe sus” şi ţinute în „arest” de echipa MTV, în timp ce „predatorul”, aflat în căutarea perechii potrivite, inspectează dormitorul fiecăreia şi cele mai intime, ascunse, urât mirositoare sau academice colţuri.

În această activitate „detectivul” foloseşte o trusă specială care conţine multiple sortimente de pensete, mănuşi chirurgicale, şi nu în ultimul rând lampa cu raze ultraviolete, căreia nu îi scapă nici cea mai mică, ascunsă, ultra-frecată pată de mizerie.

MTV România oferă telespectatorilor un week-end plin de întâlniri şi de descoperiri neaşteptate, la “Room Raiders”!

Despre 4 ACE-pr&publicity

MTV Networks International include unele dintre cele mai importante branduri multimedia la nivel mondial: Music Television, VH1, Nickelodeon, TMF (The Music Factory), Paramount Comedy şi Game One, care ajung în peste 411.7 millioane de case, din 164 de ţări, via 100 de canale TV locale şi 90 de site-uri. MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofioliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, vă rugăm să accesaţi www.mtv.ro

+40 (0)21 659 30 47 / +40 (0)31 402 27 39
office@4ace.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/4-ace-prpublicity/room-raiders-sau-cum-iti-poti-gasi-sufletul-pereche-lasand-sosetele-murdare-la-locul-potrivit-