absol

Comunicate de presa si evenimente pe tema absol

 • absol

  Bucuresti - 13 septembrie 2011

  Comunicat de Aspera Business Solutions S.R.L.

  ... absol se lanseaza pe piata business din Romania cu propria solutie CRM pentru a veni in intampinarea nevoilor reale cu care se confrunta companiile ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: crm , crm gratuit , dominuscrm , absol

  Vezi toate comunicatele de presa despre absol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul absol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la absol. Informatiile despre absol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul absol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la absol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.