Act intre vii

Definitie Act intre vii

Sinonim - acte inter vivosAcel act juridic civil care isi produce efectele, potrivit intentiei partii sau partilor inca in timpul vietii lor.Majoritatea actelor sunt acte intre vii.Vezi si Act pentru cauza de moarte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Act intre vii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Act intre vii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Act intre vii. Definitiile termenilor despre Act intre vii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Act intre vii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Act intre vii.