Actiune petitorie

Definitie Actiune petitorie

Acele actiuni prin care se solicita instantei de judecata sa stabileasca in mod direct ca reclamantul este titularul dreptului de proprietate sau al altui drept real asupra unui bun. Redobandirea posesiei bunului asupra caruia poarta acel drept real este doar un efect accesoriu al admiterii actiunii petitorii. Dintre actiunile petitorii enumeram: - actiunea in revendicare, - actiunea in prestatie tabulara, - actiunea in granituire, - actiunea negatorie, si - actiunea confesorie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune petitorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune petitorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune petitorie. Definitiile termenilor despre Actiune petitorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune petitorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune petitorie.