Activ cu ciclu lung de fabricatie

Definitie Activ cu ciclu lung de fabricatie

Din punct de vedere contabil, un activ care solicita in mod necesar o perioada substantiala de timp pentru a fi gata in vederea utilizarii sau pentru vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ cu ciclu lung de fabricatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ cu ciclu lung de fabricatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ cu ciclu lung de fabricatie. Definitiile termenilor despre Activ cu ciclu lung de fabricatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ cu ciclu lung de fabricatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ cu ciclu lung de fabricatie.