Active circulante (curente)

Definitie active circulante (curente)

numerar si alte active care se estimeaza ca vor fi transformate innumerar, in maxim un an , cum ar fi creantele, stocurle instrumentele financiare tranzactionabile.De regula activele curente nu sunt foarte profitabile, dar tind sa confere lichiditate si siguranta operatiunilor unei societati

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Active circulante (curente)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul active circulante (curente).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la active circulante (curente). Definitiile termenilor despre active circulante (curente) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la active circulante (curente), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la active circulante (curente).