COMUNICAT DE PRESA ALITALIA ROMANIA

BUCURESTI - 11 februarie 2010

Comunicat tip General in Turism

Zboara acum cu Alitalia de la Bucuresti in intreaga lume la preturi promotionale

Noua Alitalia lanseaza in aceste zile o noua campanie promotionala, avand ca puncte forte preturile reduse, care pana acum constituiau exluclusiv apanajul companiilor low cost. Alitalia se adreseaza unei piete de consumatori, cea din Romania, din ce in ce mai cosmopolita, din ce in ce mai atenta la calitate si la pretul corect pentru diferite servicii.
Prin aceste oferte de zboruri internationale, Alitalia doreste sa demonstreze ca o calatorie la costuri avantajoase nu inseamna sa renunti la comoditate, la siguranta sau la experienta unui echipaj cu mii de ore la activ.
Cateva exemple ale ofertei: Bucuresti – Milano- de la 89 euro; Bucuresti – toate destinatiile din Italia (via Roma sau Milano) – de la 159 euro; Bucuresti – Madrid – de la 199 euro; Bucuresti – Tokio – de la 677 euro; Bucuresti – New York – de la 529 euro; Bucuresti – Caracas – de la 870 euro; Bucuresti – Roma – de la 109 euro; Bucuresti – Nisa – de la 179 euro; Bucuresti – Bruxelles – de la 199 euro; Bucuresti – Casablanca – de la 249 euro; Bucuresti – Boston/Chicago/Miami – de la 609 euro; Bucuresti – Toronto – de la 599 euro.
Aceasta prima oferta din 2010 are o valabilitate precisa: intre 10 februarie si 28 februarie, pentru calatorii care pot fi efectuate pana pe 15.06.2010.
Tarifele sunt dus/intors, includ toate taxele de aeroport si sunt valabile in functie de disponibilitate. Rezervarile se pot face pe site-ul Alitalia www.alitalia.com sau la numerele de telefon: 021/318.76.61/62.
Alitalia isi asigura calatorii din Romania, ca daca aceasta initiativa se va bucura de succes, vor exista multe astfel de campanii promotionale de-a lungul anului.
________________________
Noua Alitalia acopera 74 de destinatii in Italia si in intreaga lume, cu peste 2.500 zboruri saptamanale. Unul dintre punctele forte ale companiei sunt orarele de legatura, studiate special pentru a satisface cat mai bine exigentele clientilor. Noua companie italiana este caracterizata de innoirea flotei, cu avioane moderne, care permit o mai buna calitate a zborului si orientarea catre respectarea mediului inconjurator. Echipa Alitalia este orientata catre calitatea serviciilor oferite si este caracterizata de atentia permanenta catre exigentele clientului. Scopul este acela de a garanta ca serviciile la sol si la bord vor permite o experienta de calatorie tipica pentru calitatea care a caracterizat dintotdeauna stilul italian, The Italian Style.

Despre ADV Communication

Alitalia, turism, oferta promotionala
ADV COMMUNICATION
Birou de Presa si PR ALITALIA Romania
TEL: 021/310.42.33/34
FAX: 021/310.42.35

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adv-communication/comunicat-de-presa-alitalia-romania