EUROHOLDING GROUP PRIMEŞTE VIZITA OFICIALĂ A NOULUI AMBASADOR AL ITALIEI E.S MARIO COSPITO

BUCURESTI - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Noul ambasador al Italiei la Bucureşti, E.S Mario Cospito a efectuat o vizită oficială la Timişoara pentru a discuta cu reprezentanţii principalelor companii italiene prezente în teritoriu.

Prezenţa unor companii italiene de prestigiu pe teritoriul României a atins deja niveluri considerabile, astfel încât, au devenit protagonistele dezvoltării şi creşterii economice din această ţară.

E.S. Mario Cospito a vizitat, în cursul zilei de ieri, sediul cunoscutei firme de construcţii Euroholding Group, împreună cu Consulul Italian Manlio Giuffrida şi cu dl. Carmelo Barbera, Ataşatul Comercial al Ambasadei Italiene în România, si cu dl Mario Iaccarino, director general ICE in Romania, unde au purtat discuţii mai bine de două ore.

Delegaţia oficială a fost întâmpinată de Preşedintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, administratorii delegaţi ai diferitelor societăţi ce fac parte din Euroholding.

Vizita a cuprins mai multe etape, care i-au permis E.S Ambasadorul Italiei, să cunoască o realitate performantă şi inovatoare, un exemplu de excelenţă italiană în România, care prin atingerea unor rezultate excepţionale acordă o atenţie deosebită garantării unui mediu de lucru adecvat şi de calitate pentru proprii angajaţi.

În urma prezentării întregii conduceri din partea italiană şi cea română, delegaţia oficială a asistat la transmiterea unui videoclip de prezentare a Grupului, fiind urmată de o vizită la fabrica din Timişoara.

Euroholding este una dintre puţinele companii italiene, prezente în România, care au dezvoltat fiecare fază a sectorului construcţiilor, de la producţia de ciment până la proiectare, de la construcţia de hale industriale până la realizarea de cartiere rezidenţiale,

Euroholding Group are sediul la Timişoara şi graţie achiziţionării firmei Marcora Construcţii din Bucureşti intenţionează să-şi consolideze poziţia de lider la nivelul întregii ţări.


“Am fost printre primii care au crezut în această ţară, căreia i-am oferit mult şi de la care am primit şi mai mult. Cu 1.200 de angajaţi propri, la sfîrşitul anului, Grupul nostru estimează o cifră totală de afaceri de peste 142 milioane de euro, cu o creştere de aproape 10% faţă de anul 2007. Ne propunem să consolidăm şi să dezvoltăm şi mai mult activităţile grupului, şi în acest scop am iniţiat deja investiţii, în perioada 2008-2009 de peste 24 milioane de euro”, a declarat preşedintele Euroholding Group, dl. Luca Serena, în timpul acestei vizite.


E.S , dl. Mario Cospito a multumit pentru ospitalitate si a declarat “Mă aflu în România doar de o lună şi am considerat de maximă importanţă faptul ca prima mea vizită pe teritoriul românesc să fie la Timişoara, tocmai datorită numeroşilor investitori italieni prezenţi în acest oraş, o prezenţă pe care, după vizita la acest societate, o pot defini de o deosebită calitate şi excelenţă. Doresc să îi mulţumesc dlui Luca Serena şi holdingului pe care îl conduce pentru tot ceea ce a făcut în România dar şi Dvs., tuturor colaboratorilor români care aţi contribuit la această excelenţă”

Despre ADV Communication

vizita ambasadorului Italiei, grup euroholding, domeniu constructii
www.advcommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adv-communication/euroholding-group-primeste-vizita-oficiala-a-noului-ambasador-al-italiei-e-s-mario-cospito