Poze Albertina ionescu

  • THE MORODANS FOR YVY BAGS - colecție toamnă iarnă 2015

    Poza: ANA MORODAN, CARMEN NEGOIȚĂ și ALBERTINA IONESCU au semnat pentru YVY BAGS cele mai HOT colecții de poșete ale acestui sezon

  • Trainers Act, 3 mai 2008, Bucuresti, cu Doina Ionescu

    Poza: Trainers Act, 3 mai 2008, Bucuresti, cu Doina Ionescu

  • Întâlnire-dezbatere cu Cristian Român (București) și Pr. Răzvan Andrei Ionescu (Paris)

    Poza: Întâlnire-dezbatere cu Cristian Român (București) și Pr. Răzvan Andrei Ionescu (Paris)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul albertina ionescu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la albertina ionescu. Pozele pe tema albertina ionescu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul albertina ionescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la albertina ionescu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la albertina ionescu.