Ajungi la clienții potriviți în momentul potrivit cu SMS Location Based

BUCURESTI - 7 decembrie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Ce-ar însemna pentru afacerea ta să te conectezi cu clienții potriviți, la momentul potrivit? Poți ajunge la consumatorii care au nevoie de produsul sau serviciul tău prin Mobile Advertising și opțiunea SMS Location Based.

Mobile Advertising sendSMS.ro

Mobile Advertising sendSMS.ro

Ce-ar însemna să te conectezi cu clienții potriviți, livrându-le mesajul perfect adaptat nevoilor din acel moment?

Cum ar fi să livrezi până la 10.000 de mesaje în timp real către clienții care se află într-o anumită locație din București și care îndeplinesc anumite criterii legate de vârstă, gen sau tip de telefon utilizat? 

Să presupunem că vinzi echipamente și accesorii IT… Imaginează-ți cum ar fi ca promoțiile tale să ajungă direct în atenția celor care lucrează în zona Pipera. Nu există dubiu că utilizatorii din acea locație sunt familiarizați cu și au nevoie de astfel de produse, fie că vorbim de laptopuri, e-book readere, căști, console sau licențe soft. 

Cu un SMS clasic cu link scurt către site-ul tău, le-ai captat atenția. 

În parteneriat cu Vodafone și Orange România, sendSMS poate realiza și transmite campanii de mobile advertising către baza de date de clienţi a operatorilor GSM, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine. Sunt clienții care și-au dat în prealabil acordul pentru a primi SMS-uri comerciale. Segmentarea bazei de date poate fi realizată pe criterii precum gen, vârstă, localitate, venit lunar, tip de telefon etc, având astfel siguranța că ajungi la consumatorii potriviți, în momentul potrivit.

Revitalizează-ți Afacerea prin Campanii Mobile Advertising!

Dacă vrei să afli mai multe, trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/ajungi-la-clientii-potriviti-in-momentul-potrivit-cu-sms-location-based