Lead-uri? Descoperă campaniile SMS & Mobile Advertising!

BUCURESTI - 11 decembrie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

Cum ar fi, ca proprietar de afaceri sau manager al unei companii, să găsești o metodă prin care să ajungi la clienții ideali, exact în acel moment în care au nevoie de produsul / serviciul tău, oferindu-le mesajul care rezonează cel mai bine cu ei. Ce-ar însemna asta pentru afacerea ta?

Mobile Adv

Mobile Adv

Imaginează-ți următoarele scenarii: 

Lucrezi în zona Pipera și primești un SMS despre reduceri de 50% la abonamente anuale la sala de sport din zonă. Ți-ar prinde bine după atâta ore de stat pe scaun, nu-i așa?

Te afli în Orășelul Copiilor și primești un SMS despre reduceri de sărbători la jucării pentru copii și/sau rechizite. Parcă cineva ți-a citit gândurile, nu? 

Afară plouă, e frig. Într-o astfel de zi, un mesaj cu oferte pentru haine și încălțăminte călduroase te face să te întrebi cât ești de pregătit pentru sezonul ce vine.

Cum ar fi, ca proprietar de afaceri sau manager al unei companii, să găsești o metodă prin care să ajungi la clienții ideali, exact în acel moment în care au nevoie de produsul / serviciul tău, oferindu-le mesajul care rezonează cel mai bine cu ei. Ce-ar însemna asta pentru afacerea ta?  

Îți prezentăm soluția pentru a atrage clienți și a-ți crește afacerea: Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM! 

Dacă ești la început de drum și nu ai o bază de date cu potențiali clienți, sendSMS îți vine în ajutor.  Prin serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM, ai acces rapid la milioane de potențiali clienți, cu o investiția financiară mică!

sendSMS te ajută să livrezi mesaje SMS către baza de clienți a operatorilor de telefonie, după criteriile specificate de tine: locație, vârstă, gen, venituri etc.

Fie că vrei să promovezi oferte speciale, fie că ai deschis o nouă locație, SMS-ul devine noul tău aliat în marketing.

Prin intermediul platformei SendSMS și cu sprijinul operatorilor de telefonie:

-Trimiți mesaje SMS de 160 caractere, cu originator alfanumeric (numele companiei) către clienți din baza de date a operatorilor de telefonie. 

-Trimiți notificări RCS cu conținut media îmbogățit (fotografii, videoclipuri, audio și carusele), cu opțiuni interactive. 

-Trimiți mesaje IVR, preînregistrate de max. 1 minut sau e-mailuri cu descrierea serviciilor promovate.

-Targetezi locația în timp real (Vodafone Location Based Services) – când un utilizator ajunge într-un anumit mall, hypermarket, aeroport primește un mesaj SMS personalizat. 

Nu, nu facem spam! Sunt utilizatori care și-au dat acordul să primească reclame de la terți și care pot oricând să se dezaboneze, respectându-se regulamentul GDPR.

În plus, primești și un senderID gratuit (expeditor cu numele brandului), fapt care contribuie la creșterea încrederii utilizatorilor și rate mai mari de click pe linkurile scurte din SMS-uri sau creșterea vizitelor pe site prin căutarea brandului pe Google sau prin accesare directă, în cazul în care brandul tău este foarte cunoscut.

Revitalizează-ți Afacerea prin Campanii SMS & Mobile Advertising!

Dacă vrei să afli mai multe, trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.  


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/lead-uri-descopera-campaniile-sms-mobile-advertising