Mobile Marketing - o necesitate pentru afacerea ta!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Astăzi, oamenii sunt atât de atașați de telefoanele lor mobile, încât acestea aproape au devenit o extensie a mâinii lor. Nu mai e nevoie sa dezvoltăm; știm cu toții deja asta. Dar te-ai gândit ce înseamnă asta pentru afacerea ta? Dacă ești în căutarea unei modalități eficiente de a capta atenția clienților existenți și de a genera lead-uri, acum poate că îți este evident că Mobile Marketingul este o necesitate pentru afacerea ta.

Mobile Marketing

Mobile Marketing

Din ce în ce mai mulți consumatori afirmă că ar prefera să primească informații de la afaceri prin mesaje SMS / Chat decât prin intermediul rețelelor sociale, iar majoritatea sunt dispuși să primească un mesaj SMS de la un brand preferat cel puțin o dată pe săptămână.

Comunicarea prin mesaje SMS este o necesitate pentru orice afacere, fie că vorbim de mesaje promoționale (reduceri, produse/servicii noi, remindere evenimente, recuperare coș abandonat) sau tranzacționale (confirmări de comandă, parole unice). 

Pentru notificările tranzacționale îți recomandăm SMS-urile clasice, care permit 160 de caractere per mesaj și în care poți include linkuri scurte și emoticoane. Pentru campaniile promoționale, îți recomandăm SMS-urile Rich Media (Google RCS Business) care pot include texte foarte lungi, link-uri scurte, imagini și videoclipuri HD, coduri QR, carusele cu opțiuni și multe altele.

Primii pași în SMS Marketing  

În primul rând, află că a porni o campanie de SMS Marketing este mult mai simplu decât ai crede. Dacă ai o listă de contacte, de clienți care și-au dat acordul să primească mesaje comerciale prin SMS, te înscrii gratuit pe SendSMS.ro și începi să folosești aplicația web:

- Imporți numerele de telefon. Dacă dorești, personalizezi lista de contacte la nivel de: produs cumpărat, perioadă, sumă minimă comandă, județ.

- Scrii mesajul sau personalizezi template-urile pentru mesajele SMS.

- Achiziționezi credite pentru SMS-uri.

- Trimiți SMS-uri în masă sau programezi campaniile Bulk SMS.

- Plătești doar ce consumi (creditele).

- Ai acces gratuit la interfața web securizată și la modulele gratuite sendSMS dezvoltate pentru cele mai populare platforme (Wordpress, Magento, Prestashop, Hubspot, Zapier, Shopify etc.).

- Măsori rezultatele campaniilor.

- Acces online, 24/7, de pe orice dispozitiv (PC, tabletă, smartphone), oriunde te-ai afla.

Campanii Mobile Advertising

Nu ai o listă de contacte? Poți începe o campanie de marketing pentru a promova abonarea prin SMS sau apelezi la serviciul sendSMS “Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM” prin care primești acces la milioane de potențiali clienți, la un cost foarte mic. 

În parteneriat cu Vodafone și Orange România, SendSMS poate realiza și transmite campanii de mobile advertising către baza de date de clienţi a operatorilor GSM, segmentată și filtrată după criteriile specificate de tine. Sunt clienții care și-au dat în prealabil acordul pentru a primi SMS-uri comerciale. Segmentarea bazei de date poate fi realizată pe criterii precum gen, vârstă, localitate, venit lunar, tip de telefon etc, având astfel siguranța că ajungi la consumatorii potriviți, în momentul potrivit.


Află mai multe despre SMS Marketing & Mobile Advertising aici: https://www.sendsms.ro/ro/intrebari-frecvente/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/mobile-marketing-o-necesitate-pentru-afacerea-ta