Rămâi constant în mintea clienților prin SMS Marketing

BUCURESTI - 23 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Având în vedere că utilizatorii sunt mereu conectați la telefoanele mobile, comunicarea automatizată și marketingul prin SMS devin o metodă extrem de eficientă pentru a rămâne constant în mintea clienților (brand awareness) și a stimula vânzările. SMS-ul reprezintă una dintre cele mai accesibile opțiuni de marketing disponibile în prezent, cu costuri reduse și o rată remarcabilă de recuperare a investiției.

sms marketing

sms marketing

Gândește-te la asta: clienții pot ignora cu ușurință o reclamă pe Google, Facebook sau YouTube, iar e-mailurile sunt adesea trecute cu vederea. Însă, 99% dintre mesajele SMS sunt deschise! Ești la doar un pas de generarea de lead-uri bune, deoarece ai captat deja atenția utilizatorului prin simpla deschidere a mesajului tău. Niciun alt canal digital nu poate garanta că mesajul tău va fi citit de potențialii clienți într-o manieră la fel de sigură ca SMS-ul.

Cu costuri foarte mici și o rată impresionantă de deschidere, marketingul prin SMS este cheia pentru a-ți propulsa afacerea. Nu lăsa oportunitatea de a-ți promova produsele și serviciile să treacă pe lângă tine - profită de puterea și eficiența SMS-ului pentru a transforma potențiali clienți în clienți fideli!

De asemenea, campaniile SMS sunt ușor de conectat cu alte campanii de marketing. Campaniile radio, TV, panourile publicitare, flyerele pot conține un call to action de tipul „Trimite DA prin SMS la 18XX și vei primi un voucher în valoare de 50 ron” sau „Aboneaza-te la [brand] prin SMS la 17XX și vei primi oferte exclusive”. 

În magazinele fizice poți plasa coduri QR care, odată scanate cu telefonul, trimit clienților un SMS cu un cod de reducere pentru online sau pentru următoare sesiune de shopping în magazinul fizic. Poți trimite prin SMS linkuri scurte către pagini unde utilizatorul se poate abona la newsletter sau poate da follow unei pagini de Facebook, unui canal de pe Youtube sau poate cumpăra direct serviciul sau produsul tău.

SMS-ul este un instrument excelent de brand awareness, vânzări, suport clienți pentru sectorul medical, e-commerce, fast-food, banking, educație non-formală și nu numai. 

Primii pași în SMS Marketing? Începe simplu, folosind platforma online sendSMS pentru a trimite SMS-uri în masă către baza de clienți:

- Creezi cont pe site.

- Încarci lista cu numere de telefon.

-Scrii mesajul sau personalizezi template-urile pentru campaniile SMS.

-Achiziționezi credite (valabilitate nelimitată).   

-Trimiți SMS-uri în masă sau programezi campaniile SMS. Plătești doar ce consumi (creditele).

-Consulți rapoartele și te bucuri de rezultate.


Solicită mai multe informații prin SMS la 072sendSMS sau consultă site-ul sendSMS.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/ramai-constant-in-mintea-clientilor-prin-sms-marketing