Reclame SMS în funcție de Locație - Mobile Advertising via sendSMS.ro

BUCURESTI - 6 decembrie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Cum ar fi să ajungi la clienții potriviți, în momentul potrivit, cu mesajul potrivit? Cum ar fi asta pentru afacerea ta?

Location based SMS Marketing

Location based SMS Marketing

Imaginează-ți următoarele scenarii: 

- Până la 10.000 de persoane care vizitează într-un weekend Mall-ul Băneasa, primesc un SMS cu o ofertă pentru un weekend pe Valea Prahovei.

- Persoanele care se află într-o zonă comercială cu mai multe magazine de mobilă primesc un SMS cu o ofertă privind montajul.

- Reprezinți un lanț de magazine și tocmai ce ați deschis o locație în sectorul 2 din București. Cum ar fi să anunți o mare parte locuitorii din zonă, printr-un SMS cu un link scurt către locația pe Google Maps.

Serviciul SMS Location Based îți permite să targetezi locația în timp real și să trimiți reclame SMS personalizate. 

Prin serviciul “Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM” (Vodafone și Orange), ai acces rapid la milioane de potențiali clienți, cu o investiția financiară mică!

Nu, nu facem spam! Sunt utilizatori care și-au dat acordul să primească reclame de la terți și care pot oricând să se dezaboneze, respectându-se regulamentul GDPR. 

Atunci când apelezi la serviciul “Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM”, primești și un senderID gratuit (expeditor cu numele brandului). Acest aspect contribuie la creșterea încrederii utilizatorilor și rate mai mari de click pe linkurile scurte din SMS-uri sau creșterea vizitelor pe site prin căutarea brandului pe Google sau accesare directă, în cazul în care brandul tău este foarte cunoscut.

Revitalizează-ți Afacerea prin Campanii Mobile Advertising!

Dacă vrei să afli mai multe, trimite SMS la 0727 363 767 și te vom contacta noi.  


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/reclame-sms-in-functie-de-locatie-mobile-advertising-via-sendsms-ro