sendSMS o cooptează în echipă pe Elena Niculae, cu o experiență în sectorul telecomunicațiilor de peste 24 ani

BUCURESTI - 30 martie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate

Echipa sendSMS încearcă să își consolideze poziția în piața globală. În acest context, sendSMS a cooptat-o în echipă pe Elena Niculae, cu o experiență de peste 24 de ani în sectorul telecomunicațiilor, care se va ocupa de parteneriatele cu operatorii / agregatorii la nivel internațional.

Elena Niculae, responsabil Global Partnerships sendSMS

Elena Niculae, responsabil Global Partnerships sendSMS

Sectorul Mobile Advertising crește într-un ritm rapid și creează noi oportunități, dar și noi provocări worldwide. sendSMS este prezentă pe piața internațională încă de la începuturi, dar în ultimii ani s-a remarcat prin dezvoltarea de integrări și module SMS native pentru platforme foarte cunoscute, precum Wordpress, HubSpot, Magento, Prestashop, Shopify și altele. Acum, echipa sendSMS încearcă să își consolideze poziția în piața globală. În acest context, sendSMS a cooptat-o în echipă pe Elena Niculae, cu o experiență de peste 24 de ani în sectorul telecomunicațiilor, care se va ocupa de parteneriatele cu operatorii / agregatorii la nivel internațional.

Elena are la bază studii în Electronică și Telecomunicații și o experiență bogată în managementul contractelor cu operatorii naționali și internaționali, pentru servicii de voce, SMS, MMS, videocall, numere verzi, precum și experiență în optimizarea comercială a arhitecturilor de interconectare cu rețele partenere. 

 “În această nouă etapă, ne bucurăm să o avem alături pe Elena Niculae, responsabil Global Partnerships. Pe măsură ce ne extindem ofertele de produse și prezența geografică, oferim și mai multă valoare actualilor și viitorilor clienți. Iar acest lucru n-ar fi posibil dacă n-am avea în echipă colegi cu expertize variate și pasiune pentru tehnologie - Liviu Băltoi, fondator sendSMS.

Soluțiile dezvoltate de sendSMS țin pasul cu noile tehnologii și cele mai recente tendințe, astfel că principala provocare va fi consolidarea poziției companiei într-un mediu internațional competitiv.

Platforma sendSMS.ro a fost lansată în 2008, fiind la acea vreme prima platformă web de notificări multichannel din România. sendSMS acoperă peste 700 de reţele de telefonie din 170 de țări.  Au realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare. Și au colaborat cu peste 2000 de companii. Rezultatele companiei au fost apreciate recent la European Enterprise Awards 2021, unde sendSMS.ro a fost premiată drept “Cea mai bună platformă de mobile advertising din România”. 

Comunicarea prin SMS-uri clasice & Rich Media și prin ferestre Chat conversaționale acoperă o serie de nevoi în continuă creștere: un management îmbunătățit al relațiilor cu clienții; notificarea instant a consumatorilor din zona e-commerce - mesaje tranzacționale și comerciale; tranzacții de banking online sigure cu parole unice trimise via SMS, ca urmare a creșterii îngrijorătoare a încercărilor frauduloase de autentificare.

Mai multe informații despre serviciile și produsele sendSMS aici: www.sendsms.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anymedia/sendsms-o-coopteaza-in-echipa-pe-elena-niculae-cu-o-experienta-in-sectorul-telecomunicatiilor-de-peste-24-ani