arch2arc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema arch2arc

 • arch2arc. Andrei Roșu

  arch2arc

  Bucuresti - 25 June 2015

  Comunicat de FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

  În perioada 1-7 iulie (în funcție de condițiile meteo din Canalul Mânecii), Andrei Roșu, un sportiv amator de anduranță, cunoscut pentru recordul mondial Guinness ’’Cea mai rapidă parcurgere a circuitului 7 maratoane și 7 ultramaratoane ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: andrei roșu , hospice casa sperantei , arch2arc , canalul manecii

  Vezi toate comunicatele de presa despre arch2arc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul arch2arc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la arch2arc. Informatiile despre arch2arc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul arch2arc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la arch2arc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.