SAAB – cel mai sigur autoturism in caz de infractiune!

BUCURESTI - 31 octombrie 2008

Comunicat tip General in Auto

Augusta Motors si compania DataDot Technology vor semna un protocol de prevenire si combatere a furturilor de autovehicule prin implementarea si exploatarea tehnologiei de identificare DataDot.

SAAB – cel mai sigur autoturism in caz de infractiune!

Saab, prin Augusta Motors, si-a exprimat convingerea ca acest parteneriat va amplifica siguranta conducatorilor auto si mai ales siguranta posesorilor de Saab. Tehnologia DataDot reprezinta la ora actuala cea mai sigura forma de securizare prin trei caracteristici unice: este practic imposibil de inlaturat, imposibil de contrafacut si ofera solutii eficiente de recuperare si autentificare.

Activitatile ce se vor desfasura, conform celor convenite prin protocolul care urmeaza a fi incheiat, au ca scop atat prevenirea si reducerea furturilor de autoturisme, prin marcarea fiecarui model Saab cu identificatori ai sistemului DataDot, precum si identificarea si recuperarea autovehiculelor Saab reclamate ca fiind furate, care au fost in prealabil marcate prin tehnologia DataDot. De asemenea, orice oportunitate de dezmemebrare si substituire este inlaturata, fapt ce va descuraja considerabill faptuitorii acestui gen de infractiuni.

Cele patru valori fundamentale Saab: Control, Performanta, Siguranta si Design sunt definitorii in alegerea unui autoturism. Pe langa faptul ca Saab este cel mai sigur autoturism in caz de accident, acum datorita tehnologiei DataDot va deveni si cel mai sigur autoturism in caz de furt.

Autoturismele Saab, distribuite de Augusta Motors in Bucuresti, vor adopta acest sistem de securizare incepand cu luna Noiembrie a.c., urmand ca reteaua de dealeri Saab sa adopte o astfel de tehnologie pe parcursul anului urmator. Semnarea acestui parteneriat va fi anuntata in cadrul conferintei de presa, organizata in data de 5 Noimbrie 2008, la sediul Augusta Motors din Sos. Pipera-Tunari Nr.1/VT. Aici, va avea loc o demonstratie care consta in securizarea unui autoturism Saab, in direct, in mass-media.

Despre Augusta Motors

Augusta Motors este dealer oficial al autoturismelor Saab in Romania.
www.saab-romania.ro

Augusta Motors SRL
Sos. Pipera-Tunari Nr. 1/VT
Voluntari, Ilfov
silvia@saab-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/augusta-motors/saab-cel-mai-sigur-autoturism-in-caz-de-infractiune