Avansuri de trezorerie

Definitie avansuri de trezorerie

sume platite din casierie angajatilor care efectueaza deplasari in interesul serviciului, pe baza ordinului de deplasare si a dispozitiei de plata din casierie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avansuri de trezorerie? Propune definitie

Poze avansuri de trezorerie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul avansuri de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la avansuri de trezorerie. Definitiile termenilor despre avansuri de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avansuri de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avansuri de trezorerie.