Aviz de incasare

Definitie Aviz de incasare

Document pe baza caruia furnizorul (creditorul) solicita bancii sa debiteze cu suma lui contul cumparatorului (debitorului) pe baza acceptului scris al debitorului care are cont deschis la banca sau la serviciul de cecuri si viramente postale.Se utilizeaza de catre banci pentru debitarea conturilor clientilor lor cu acele sume pe care le datoreaza bugetului de stat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aviz de incasare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aviz de incasare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aviz de incasare. Definitiile termenilor despre Aviz de incasare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aviz de incasare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aviz de incasare.