BABEL COMMUNICATIONS


Descrierea companiei BABEL COMMUNICATIONS

Despre VEKA
Compania VEKA este fondată în anul 1969 prin preluarea producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea 8 angajaţi. Prin continua dezvoltare de-a lungul anilor, compania ajunge astăzi să numere peste 1.100 de angajaţi la sediul central din Sendenhorst, care se întinde pe o suprafaţă de 240.000 mp, iar în lumea întreaga 26 de filiale însumând un număr de peste 3500 de angajaţi.
VEKA ROMANIA SRL, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi în acest moment, derulând relaţii de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii pieţe româneşti. Sistemele de uşi şi ferestre VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene aplicabile şi în România), oferă clienţilor profile individualizate de categorie premium, care satisfac cele mai pretenţioase gusturi, precum şi profile cu design specific. Aceste sisteme oferă soluţia ideală atât din punctul de vedere al izolarii termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei întreţinerii, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător.
Fie că este vorba de ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA oferă orice tip de soluţie.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi: www.veka.ro.

Despre Springer&Jacoby România
Agenţia oferă soluţii creative de marketing prin servicii de advertising, PR, planificare strategică, media, comunicare interactivă, online şi offline, BTL, comunicare digitală. Springer&Jacoby deţine o reţea regională de 13 agenţii partenere: Amsterdam, Boston, Bucureşti, Budapesta, Hamburg, Istanbul, Londra, Madrid, Milano, Paris, Viena, Zurich, iar prin colaborarea cu agenţia americană Garrad, şi-a extins aria de activitate în Rusia. Printre clienţii agenţiei din România se numără: Henkel România (brandurile de adezivi: CERESIT, MOMENT, THOMSIT, LOCTITE) , BASF (Divizia de Protectia Plantelor), ASEBUSS.

Comunicate BABEL COMMUNICATIONS :

Vezi toate comunicatele companiei BABEL COMMUNICATIONS.