Balanta de incasari si plati

Definitie Balanta de incasari si plati

Situatie recapitulativa si periodica ce regrupeaza intr-un moment dat totalurile si soldurile conturilor creditoare si debitoare, destinate sa se echilibreze intr-o perioada de timp, in general un an, in vederea aprecierii sintetice a rezultatelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta de incasari si plati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta de incasari si plati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta de incasari si plati. Definitiile termenilor despre Balanta de incasari si plati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta de incasari si plati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta de incasari si plati.