Banca privata

Definitie Banca privata

Banca constituita in general sub forma societatilor pe actiuni cu capital privat. Nu se adreseaza in general publicului pentru colectare de fonduri si nu are obligatia de a-si publica bilantul, dar trebuie sa remita conturile anuale la Banca Nationala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca privata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca privata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca privata. Definitiile termenilor despre Banca privata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca privata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca privata.