Bilant consolidat

Definitie Bilant consolidat

Tablou reprezentand un grup de intreprinderi, respectiv fuzionarea bilanturilor intreprinderilor acestui grup. Pentru intocmirea bilantului se elimina participatiile si conturile curente (credite, datorii) reciproce, ca si livarile si prestatiile in interiorul grupului.Contul de profit si pierdere se intocmeste in acelasi mod.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bilant consolidat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bilant consolidat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bilant consolidat. Definitiile termenilor despre Bilant consolidat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bilant consolidat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bilant consolidat.