blistere    

Comunicate de presa si evenimente pe tema blistere

 • blistere. Alemar Design

  blistere

  Bucuresti - 3 octombrie 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  O solutie ideala pentru a oferi o buna vizibilitate a produselor si o imagine profesionala este ambalarea in blister, efectuata de Alemar Design, in atelierele din Bucuresti . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucuresti , elemar design , termoformare , blistere , amabalare blister

  Vezi toate comunicatele de presa despre blistere

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul blistere.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la blistere. Informatiile despre blistere cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul blistere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la blistere, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.