Bonuri de trezorerie

Definitie bonuri de trezorerie

titluri emise pe termen scurt (maximum 540 zile) de catre stat (Ministerul de Finante) pentru procurarea de resurse de la agenti bancari sau nebancari. Termenul de bon de tezaur, certificat de trezorerie sau obligatiune de stat desemneaza efecte publice, reprezentand imprumuturi pe termen scurt contractate cu populatia sau cu sistemul bancar, iar cateodata cu guverne straine sau cu organisme internationale. Au un grad ridicat de atractivitate prin garantia pe care o prezinta statul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bonuri de trezorerie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bonuri de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bonuri de trezorerie. Definitiile termenilor despre bonuri de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bonuri de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bonuri de trezorerie.