Bunuri imobile

Definitie Bunuri imobile

Sinonim - bunuri nemiscatoareAcele bunuri care au o asezare fixa, stabila. Legea recunoaste trei categorii de imobile:- Imobile prin natura lor (pamantul, morile de vant sau de apa, recoltele)- Imobilele prin destinatie (animalele afectate exploatarii fondului, uneltele de agricultura, semintele destinate insamantarii, iepurii de casa, stupii cu roi, viermii de matase, pestii din iazuri sau balti, vanatul inchis, aparatele destinate a distila lichidele, ca si vasele destinate pentru pastrarea acestor lichide, paiele, gunoaiele, ingredientele naturale sau artificiale care servesc la ingrasarea solului, masinile, uneltele si instrumentele destinate exploatarii fondului, decorurile, costumele, masinile necesare activitatii unui teatru, icoanele, vesmintele si toate bunurile asezate intr-o biserica)- Imobile prin obiectul la care se aplica (uzufructul stabilit asupra unui imobil, dreptul de uz si de abitatie a unui imobil, servitutile, ipoteca, privilegiile asupra imobilelor, actiunile care tind la revendicarea unui imobil).Opus - Bunurile mobile

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri imobile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri imobile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri imobile. Definitiile termenilor despre Bunuri imobile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri imobile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri imobile.