AI DOR DE CASA DE VACANTA? CITESTE ACUM CASA DE VACANTA - REVISTA PENTRU CASA SI VACANTA TA!

BUCURESTI - 8 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Toamna aceasta vine cu dor de… casa de vacanta!
Citeste despre povesti de suflet si secretele amenajarilor cu gust in noul numar al revistei CASA DE VACANTA, din 8 octombrie la toate punctele de difuzare a presei.

AI DOR DE CASA DE VACANTA? CITESTE ACUM CASA DE VACANTA -  REVISTA PENTRU CASA SI VACANTA TA!

Toamna aceasta citeste CASA DE VACANTA!
Te asteapta povesti captivante, subiecte interesante, propuneri si sfaturi ale profesionistilor in domeniu. Toate acestea intr-o noua formula grafica, actuala si atractiva, mai usor de citit si de pus in practica!
Poposeste alaturi de Casa de Vacanta la Conacul secuiesc din Alba si afla despre vestitele comori de la Saschiz. Investeste eficient! Unde? In Harghita! La Izvoare!
Ia aminte la solutiile si dotarile propuse pentru casa de vacanta si pune in practica ideile la minut din piatra si lemn. Gradinareste alaturi de noi si vei avea fructe sanatoase prin metode simple, naturale.
Pregateste-te de calatorie! Luna aceasta mergem impreuna in Galapagos, tara testoaselor uriase!
Citeste Casa de Vacanta - revista pentru casa si vacanta ta.

Despre Burda Romania

Despre Casa de vacanta
Casa de Vacanta, aparuta la inceput ca un supliment al revistei Casa Lux, a devenit repede o favorita a cititorilor care isi doresc un camin de vacanta. Astfel revista a devenit o publicatie lunara de succes, care prezinta numar de numar cele mai frumoase case de vacanta din Romania.
Pe langa amenajarile interioare specifice unui camin de vacanta, revista ofera si sfaturi privitoare la particularitatile de constructie in functie de locul in care este amplasata locuinta precum si pareri avizate despre unde este mai bine sa va faceti o casa de vacanta.

Fotografiile frumoase, solutiile ingenioase gasite de cititorii nostri care isi prezinta casele de vacanta in revista sunt unice pe piata publicatiilor de profil, Casa de Vacanta fiind singura publicatie dedicata amenajarii si construirii unei locuinte de acest gen.

Despre Burda România
Istoria companiei BURDA incepe acum 100 de ani, ca o afacere de familie specializata pe tiparituri. Hubert Burda Media a ajuns sa fie o companie de top europeana, prezenta in mai multe domenii, de la editare de publicatii de succes, pana la productii radio si tv, webhosting, marketing direct. Primul lucru la care oricine din Europa se gandeste cand aude cuvantul BURDA este revista de moda, biblia de fashion a unor intregi generatii de femei. Aenne Burda este cea care a lansat revista si care a transformat-o intr-un simbol al bunului gust. Astazi Burda inseamna mult mai mult decat o singura revista de moda, tipareste peste 260 de publicatii peste tot in Europa, are peste 7.000 de angajati si este intr-o continua expansiune, in special axata pe tarile din Europa De Est, pe editarea online si pe marketing direct.

In Romania, compania tipareste 19 de titluri periodice, cu un succes extraordinar. Numarul romanilor care citesc lunar publicatiile editate de Burda Romania ajunge la peste 2,5 milioane de cititori unici (urban, 14-64 ani). Asta inseamna ca circa 30% din romanii din mediul urban, cu varste intre 14-64 ani, citesc in fiecare luna cel putin unul dintre titlurile de succes ale companiei, fie ca este vorba de Casa Lux, Autoshow, Ioana, Practic in Bucatarie, Men's Health sau Locuinţa mea, acestea fiind doar câteva dintre titlurile publicate.
Adina Gheorghe
Marketing Manager
BURDA ROMANIA
Bd. Carol I, nr. 31-33, complexul Asirom, corpul 4, Sector 2
Tel.: 0372.10.60.19
Fax: 0372.10.60.55
Mobil: 0722161421
adina.gheorghe@burda.ro
www.burda.ro