Caravana Ioana la CLUJ

BUCURESTI - 28 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Super atmosfera, emotii, seara de gala, prezentari de moda, prezente modene, autoritati locale transformate in prezentatori, totul s-a intamplat in weekend la CLUJ in cadrul PREMIILOR IOANA si SENSIBLU!

CLUJ, 23 iunie 2006. Doamnele de succes ale orasului CLUJ au fost sarbatorite, premiate si admirate de catre revista IOANA si partenerul sau principal Sensiblu.

Caravana Premiilor IOANA a sosit la CLUJ in cadrul evenimentelor organizate la nivel national, pentru a inmana trofeele IOANA. Daca clujenii nu erau siguri pana acum, pe 23 iunie au primit confirmarea: lumea apartine femeilor.

La ceremonia de decernare a trofeelor IOANA si Sensiblu, desfasurata in Club Obsession, au participat personalitati locale si multe cititoare ale revistei Ioana.

Nominalizarile pentru acordarea premiilor au fost facute de un juriu format din reprezentanti ai mass-mediei locale si personalitati ale vietii publice. La acordarea premiilor s-a tinut cont de impactul mediatic si social, economic si cultural pe care l-au avut femeile in actiunile realizate la nivel regional.

Dl Emil Boc a fost prezent la decernarea premiilor si a inmanat personal premiul pentru excelenta in politica doamnei Steluta Cataniciu, deputat PD, Consilier Local si Sefa Organizatiei de Tineret PD.Politica

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Steluta Cataniciu- PD, Consilier Local si Sefa Organizatiei de Tineret PD.Activitati educationale

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Monica Filip – Director Adjunct Directia pentru Protectia CopiluluiAfaceri

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Mihaela Rus- Director General Vitrina Advertising


Mass-Media

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Romana Chisu- Director General Saptamana Clujeana


Cultura

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Adriana Muresan Elian- pictor


Apararea si Promovarea Drepturilor Femeii

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Marlene Farcas- Presedinte Societatea Romana de Cancer- Filiala Cluj


Medicina / Sanatate

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Elena Chiorean- Director al Centrului de Transfuzii


Fashion

Diploma de merit si Trofeul Ioana

Lili Mihalcea- Director Lili Fashion


Caravana Premiilor Ioana va trece prin cele mai importante orase ale Romaniei: Constanta – 21 iulie, Craiova – 22 septembrie, Galati – 20 octombrie; Brasov – 24 noiembrie; Bucuresti – 15 decembrie.

Premiile IOANA si SENSIBLU se desfasoara avand ca sponsori nationali: ZEPTER, PIERA, IULIUS GRUP.

Despre Burda Romania


Partenerii locali ai evenimentului de la CLUJ au fost: Club Obsession, Universal Turism, Magnolia, FistiQ, Foarfeca de Aur, 24-Fun, J’Adore, NCN, Monitorul de Cluj, Ziua de Cluj, Antena 1 Cluj, Cluj.info, Radio Romantic, Saptamana Clujeana.
Simona Tanase
0724 234 655
simona.tanase@burda.ro