SPECIAL: BUCATE ROMANESTI

BUCURESTI - 14 aprilie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Dupa Bucate Practice – de post, pentru dezlegare la peste, de dulce, Practic in bucatarie va aduce, inainte de Sarbatorile de Paste, cea mai asteptata colectie de retete culinare BUCATE ROMANESTI.

SPECIAL: BUCATE ROMANESTI
 In bucataria bunicii – in “casuta” – toate cele isi aveau un loc si un mers al lor. Era mereu luminos si cald aici. Nutresc in ziua de azi credinta ca bunica vrajea din “casuta”, intr-un fel numai de ea stiut, intregul univers si ca era suverana cratitelor cu arome si povesti cu talc, despre lumea larga, si despre feti frumosi si cosanzene, si despre intamplari adevarate si istorii din viata satului, si despre istoria familiei.  

Susana Pletea, director editorial

Retete minunate transmise de la bunica la nepoata, de la mama la fiica, mancaruri traditionale din toate zonele geografice ale Romaniei sunt acum stranse in cea mai noua colectie culinara de la Practic in Bucatarie – BUCATE ROMANESTI.

56 de retete autentic romanesti, probate in bucataria practica, gatantate 100%, gustoase, numai bune de gatit pentru masele in familie de Sarbatorile de Paste.

 

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.