Trei relansari ale trustului Burda! Burda – editie romaneasca!

BUCURESTI - 26 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noutati extraordinare de la Burda Romania! In prima parte a anului Burda Romania lanseaza editia romaneasca a celei mai iubite reviste de moda - Burda Moden. Urmeaza relansarea revistelor “Locuinta mea” si “Secretele Bucatariei” alte favorite ale cititorilor romani!

Trei relansari ale trustului Burda! Burda – editie romaneasca!

“Te imbraci ca din Burda”, acesta este complimentul suprem adresat unei doamne din Romania. Si asta nu de ieri de azi, ci de mai bine de 30 de ani, timp in care revista Burda a fost puntea de legatura dintre lumea designerilor si doamnele interesate de cele mai noi tendinte vestimentare.


Revista cu traditie in Europa, o adevarata “Biblie” pentru femeile din Romania care isi doresc sa fie moderne si elegante fara a cheltui o avere pentru aceasta, Burda Moden a fost disponibila pana acum pe piata noastra in varianta sa originala, in limba germana. Chiar si asa s-a bucurat de un succes constant, vanzari excelente si un numar de abonati considerabil.


Inspirati de succesul editiei germane prezente pe piata romaneasca inca din 1975, asaltati de rugamintile cititorilor si increzatori in gusturile rafinate ale romancelor, echipa de la Burda Romania a pregatit pentru aceasta primavara primul numar ROMANESC al mult-iubitei reviste de moda.
Revista se va numi simplu: Burda - Revista de moda, va pastra toate rubricile apreciate din revista germana si va avea in plus pagini dedicate cititoarelor din Romania.


Ideea principala a revistei Burda este de a transforma moda de pe podium, noile tendinte indicate de designeri, in produse usor de purtat pe strada, usor de croit in casa, astfel incat fiecare doamna sa poata fi imbracata cu haine din ultimele colectii de moda. Pentru a completa ideea de “ghid al femeii moderne”, Burda ofera o intreaga paleta de sfaturi privind accesoriile, coafura, cosmetica, pantofii si chiar sfaturi privind decoratiunile interioare.


Primul numar romanesc al revistei va fi editat de o echipa de exceptie, condusa de Redactor Sef Ana-Maria Nica, cu o experienta anterioara de mai bine de 6 ani in cadrul trustului Burda si Redactor Sef Adjunct Maria Andrei ce aduce cu ea o experienta de Fashion Editor al revistelor Cosmopolitan, Beau Monde si FHM. Ideile si experienta lor vor da culoare locala revistei, raspunzand punctual dorintelor cititoarelor din Romania.


Tot in primavara se imbraca in haine noi si revistele “Locuinta Mea” si “Secretele Bucatariei”. Revistele vor avea cu 16 pagini in plus fiecare, cu rubrici noi, interesante, cu mai multa culoare locala, totul la acelasi pret ca si pana acum.


Astfel, revista “Locuinta mea” va oferi cititoarelor mai multa valoare prin rubrici noi de shopping, amenajarea unei garsoniere, feng-shui, istoria mobilei la acelasi pret.


“Secretele Bucatariei”, aflata printre primele reviste in topul numarului de cititori pe editie, isi va imbogati si ea numarul de pagini cu articole noi, retete vegetariene, rubrici de sfaturi practice in bucatarie, bauturi si utilizarea lor la gatit si shopping.


”Cele trei relansari intaresc pozitia deja consolidata pe piata romaneasca a brandurilor trustului Burda” spune Directorul General Burda Romania, dl. Michael Schroeder.

Despre Burda Romania

2006 este un an al surprizelor pregatite de Burda Romania cititorilor de reviste! Fiti pe receptie pentru vesti proaspete de la noi!

Simona Tanase
Public Relations Manager
Burda Romania
Phone: +40 21 312 20 12
Fax: +40 21 311 35 87
Mobile: + 40 724 234 655
11, Ion Campineanu St.

cititori@burda.ro