Cambie in alb

Definitie Cambie in alb

Cambie care este emisa fara ca in cuprinsul ei sa figureze toate mentiunile obligatorii, cu exceptia semnaturii tragatorului. Omisiunea mentiunilor trebuie sa fie voluntara, deliberata, altfel cambia este nula.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cambie in alb? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cambie in alb.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cambie in alb. Definitiile termenilor despre Cambie in alb cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cambie in alb, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cambie in alb.