Masuri pentru mentinerea curateniei in Portul Constanta

Constanta - 27 aprilie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

In data de 26 aprilie 2004 conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a avut o întâlnire cu reprezentanţii operatorilor portuari, având ca temă menţinerea curăţeniei în port.

Masuri pentru mentinerea curateniei in Portul Constanta

Astfel de întâlniri cu operatorii portuari au un caracter permanent, în scopul asigurării unei bune funcţionalităţi a portului. S-a pus accent pe respectarea tehnologiei de lucru în ceea ce priveşte depozitarea mărfurilor.
Următoarea întâlnire pe această temă este programată peste o lună, când directorul general al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, domnul Gheorghe MOLDOVEANU, speră că vor fi rezolvate toate problemele pe această temă.
În vederea menţinerii curăţeniei se vor lua măsuri mai serioase pentru curăţarea platformelor de depozitare şi a drumurilor din interiorul societăţilor. Acestea trebuie să fie la fel de curate ca drumurile exterioare societăţilor, care sunt amenajate de APMC.

Despre CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. CONSTANTA

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime S.A. Constanta - Incinta Port, Gara Maritima, Constanta, cod 900900
Telefon: 0241-611540
Fax: 0241-619512
Adresa web: www.portofconstantza.com

Pentru mai multe informatii, contactati: Alina Petoanca sau Lucia Fifere
amitu@constantza-port.ro, lciornei@constantza-port

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cn-administratia-porturilor-maritime-s-a-constanta/masuri-pentru-mentinerea-curateniei-in-portul-constanta