CODECS lanseaza Certificate New Generation

BUCURESTI - 20 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Din aceasta toamna, CODECS lanseaza in Romania Certificate New Generation – un program profesional in management oferit de Open University Business School din Marea Britanie. Orientarea spre latura practica, experienta relevanta a tutorilor si evaluarea bazata pe solutionarea unor probleme reale de management plaseaza acest program in topul serviciilor de pregatire manageriala din Romania.

CODECS lanseaza Certificate New Generation

Programul se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si consolideze cunostințele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera. Certificate New Generation cuprinde trei module: „Management – Oameni si Organizatii” / „Management – Marketing si Finante” / „Management – Viziunea integrata”.
Fiecare modul ofera cursantilor posibilitatea de a se confrunta cu situatii reale din viata profesionala, in vreme ce sistemul „open learning” asigura deschidere si flexibilitate in accesarea programului si imbina studiul individual cu asistenta tutorilor si lucrul in echipa in cadrul intalnirilor la sesiunile tutoriale si la scolile rezidentiale.
Inscrierile pentru primul modul, „Management – Oameni si Organizatii”, se termina pe 23 septembrie. Modulul incepe in noiembrie, are o durata de 6 luni si cuprinde materialele de studiu, trei sesiuni tutoriale – intalniri fata in fata cu tutorul si colegii de grupa, organizate in zilele de sambata, componenta de evaluare a cursului reprezentata de cele doua lucrari comentate si notate de tutor (LNT-uri) si de o lucrare de final de curs (LFC) precum si o scoala rezidentiala de curs – un weekend academic cu rol de a recapitula materia de curs si de a pregati lucrarea finala, un eveniment cheie al cursului, care aduce valoare intrucat contribuie hotarator la intelegerea si fixarea materiei.
Pentru inscrieri si informatii despre Certificate New Generation si alte cursuri The Open University un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: mba@codecs.ro, www.codecs.ro
CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School - Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.

Despre CODECS

CODECS
Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti
Tel: 0212525182
office@codecs.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-lanseaza-certificate-new-generation